Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss
 

SFF Stockholm - Mötesprogram

 
Mötesprogram Evenemangskalender Möteslokal Möteshistorik
 

Plats och tid: Armémuseum, Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg) kl 14.00 hörsalen 4 tr, om inget annat anges.

Från och med den 2 februari 2016 så är det fri entré till Armémuseum. Att besöka våra föredragsmöten är kostnadsfritt för medlemmar i SFF, men för icke medlemmer debiterar Armémuseum en summa.

Bjud gärna med en eller flera kompisar! Ju fler desto bättre! Alla är välkomna på våra möten!

Våren 2018 - mötesprogram och aktiviteter

Söndag 4 februari

"Hur var det att vara flygare i Luftwaffe under andra världskriget? - vad veteranerna berättade"- Föredrag av Christer Bergström.

Söndagen den 4 februari startar SFF Stockholm vårens möten på Armémuseum. Föredragshållare är Christer Bergström, som anses vara en av de världsledande experterna på Luftwaffe under andra världskriget. Vi kommer som vanligt att hålla ett kort årsmöte innan föredraget.

Läs mer om föredraget här!

Läs kallelsen till årsmötet här!

Söndag 11
mars

Välkommen till föredrag av Göran Hultin, som berättar om sin flygkarriär som bland annat fältflygare på F 8 Barkarby och F 18 Tullinge

Hur går tankarna när man just har skjutit ut sig ur en J 29, efter att ha kolliderat med en annan “Flygande Tunna” över Värmdö? Det vet Göran Hultin, eftersom att han varit med om just detta. Han har haft en lång karriär inom flyget, både som Fältflygare i Flygvapnet och helikopterförare och han kommer till SFF Stockholms möte på Armémuseum söndagen den 11 mars.

Läs mer om föredraget här!

Söndag 15

april

Välkommen till föredrag av Göran Hedqvist - "I etiopiska flygvapnets tjänst 1954-1962"

Söndag 15 april gästar Göran Hedqvist SFF Stockholms föredragsmöte på Armémuseum och han kommer att berätta om ett intressant kapitel i svensk flyghistoria, då ett stort antal svenskar reste till och bodde i Etiopien för att hjälpa till att bygga upp och hålla det etiopiska flygvapnet flygande.

Läs mer om föredraget här!

Senast ändrad: 31 mars 2018
 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm