Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Flyg med DC-3 Daisy till Ängelholm och SFFs årsmöte!

Skrivet datum: 3 april 2017

Uppdaterat datum: 3 april 2017

Text: Robert Malmstedt

 

Den 22 – 23 april 2017 håller Svensk Flyghistorisk Förening årsmöte på fd. F 10 Ängelholm. Som vanligt så planeras många aktiviteter utöver själva årsmötesförhandlingarna. Vi kommer att få höra intressanta föredrag och även få visning av Ängelholms Flygmuseum, där vi även kommer att få bevittna motorkörning av J 22 Röd Kalle och kanske ta en tur i en flygsimulator. På kvällen serveras middag på fd F 10 Officersmäss.

Vill du anlända till årsmötet med stil så ska du ta chansen att flyga med Flygande Veteraners DC-3 Daisy från Västerås direkt till Ängelholm och F 10!

Även om du inte planerar att vara med på årsmötet så har du möjlighet att istället uppleva Ängelholms och Båstads fantastiska omgivningar. Daisy flyger till Ängelholm på tider som är perfekta för att hinna uppleva allt vad man kan uppleva i Ängelholm och Båstad eller om man ska delta i Svensk Flyghistorisk Förenings årsmöte.

Tiderna ger också våra skånska medlemmar möjlighet till en flygtur över Kullabygden och Öresund. Logi ordnas av de resande, men ett antal rum finns reserverade i Ängelholm.

Erbjudande! För de SFF medlemmar som vill flyga med Flygande Veteraner till årsmötet i Ängelholm, men som ännu inte är medlemmar i Flygande Veteraner erbjuds att före resan kostnadsfritt teckna medlemskap i Flygande Veteraner. Anmäl dig som medlem på Flygande Veteraners hemsida och ange SFFs årsmöte. Anmäl dig därefter till resan.

För medlemmar som kan ha svårigheter att ta sig till Västerås försöker vi erbjuda möjlighet till samåkning. Anmäl intresse i samband med bokning. För de som vill göra utflykter i Skåne med Ängelholm som bas finns några reserverade rum på Hotel Continental inne i Ängelholm. Mer information om rese- och bokningsregler hittar du på nedanstående länk

http://flygandeveteraner.se/onewebmedia/Flygprogrammet%20FV%20133.pdf

Daisy i Ängelholm. Foto: Michael Sanz.

Daisy i Ängelholm. Foto: Michael Sanz.

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm