Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Inbjudan till ledarskapsseminarium

Skrivet datum: 17 maj 2012

Uppdaterat datum: 6 oktober 2013

Text: Stieg Ingvarsson, ordförande SFF

 

I år fyller Svenskt Militärflyg 100 år. SFF och ÖFS har därför gemensamt anordnat ett seminarium i samband med Aerospace Forum i Linköping, med den intressanta titeln: LEDARSKAP I FLYGVAPNET GENOM TIDERNA - Kraven på Flygvapnet och dess ledning under olika tidsepoker. Alla medlemmar i SFF är välkomna!

 

Inte mindre än 7 flygvapengeneraler från 1982 till dags dato medverkar - Jan Andersson, Micael Bydén, Kent Harrskog, Jan Jonsson, Sven-Olof Olson, Anders Silwer och Bert Stenfeldt. Moderator är Christer Åhström, välkänd och kunnig reporter i militära frågor såväl som i samhällsfrågor. Han kommer att leda diskussionen mellan de namnkunniga deltagarna om FV ledning under olika tidsepoker. Avslutningsvis planeras en frågestund från auditoriet.

 

 

Tidpunkten är satt till kl 13.00-16.30 onsdagen den 30 maj 2012. Plats för arrangemanget är Saab-hallen på Flygvapenmuseum, Malmslätt. SFF och ÖFS står gemensamt som värdar för arrangemanget och projektkoordinator är Alf Ingesson-Thoor.

 

Programmet i korthet:

13.00 Välkommen Stieg Ingvarsson, SFF

13.05 Flygvapnets utveckling över åren Ulf Edlund

13.15 Introduktion - omvärlden och ledarskapet Alla 7 paneldeltagare

14.30 Kaffepaus - mingel

15.00 Paneldebatt - Ledarskap i FV över tiden Christer Åhström, moderator

16.30 Avslutning Stig Holmström, ÖFS

 

Vi hoppas att få se dig på detta unika seminarium som kommer att ge en särskild inblick i Flygvapnets ledning mot bakgrund av vitt skilda omvärldsförhållanden från 1982 till idag.

 

OSA om deltagande till SFF kansli, tel 08- 667 71 70 eller per mail till sffkansli@telia.com senast den 24 maj. Vi kommer att fördela platser i mån av tillgång och i den ordning anmälan kommer in till kansliet, "först till kvarn.." Gratis inträde - medlemsförmån SFF.

 

Missa inte chansen till detta seminarium som ger en unik inblick i Flygvapnets utveckling under kalla kriget och fram till idag !

 

 

Med vänlig hälsning,

 

Stieg Ingvarsson, ordförande

SFF (Svensk Flyghistorisk Förening)

 

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm