Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Julmöte 2013 med Sveriges bästa flyglotteri!

Skrivet datum: 2 december 2013

Uppdaterat datum: 3 december 2013

Text: Bernt Olsson

 

Söndagen den 8 december är det åter dags för SFF Stockholms uppskattade Julmöte. Som vanligt kryddar vi mötet med Sveriges bästa flyglotteri! Endast 300 lotter finns, så det är stor chans att vinna! Lottpriset är 20 kronor. Det kommer att bli många som går hem lite extra glada från vårt möte på söndag den 8 december!

 

Innan bildvisningen med flygfotografen Gunnar Åkerberg som kommer att visa bilder från flygåret 2012 säljer vi lotter. Efter bildvisningen, som varar cirka en timma, har vi dragning.

 

För det mycket facila lottpriset 20:- kan du vinna en vacker akvarellmålning föreställande Flygande Veteraners DC-3 "Daisy" av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:-.


Nextjet har ånyo frikostigt skänkt  ett vinstbevis, valfri tur och returresa inom NextJets linjenät!  Även det till ett värde av tusentals kronor!

Rederiet Tallink Silja har skänkt TRE valfria kryssningar till Helsingfors, Åbo, Tallinn eller Riga.


Givmilda är även Vallentuna Aviatörförening som på nytt skickat ett värdebevis, en rundflygning med DC-3 Congo Queen. Värde 500:-


Utöver högvinsterna har vi många andra vinster som böcker, filmer och byggsatser. Som medlemmar och företag skänkt lotteriet. Endast 300 lotter finns, så det är stor chans att vinna! Lottpriset är 20 kronor. Det kommer att bli många som går hem lite extra glada från vårt möte på söndag!
 
Intäkterna från lotteriet går oavkortat till SFF Stockholms mötesverksamhet. Från SFF Stockholms start 1992  har julmötet haft jullotterier.  I begynnelsen var det ett skinklotteri men har under åren vuxit till ett rejält flyglotteri med flygresor.  flygkonstverk och flygböcker. Akvarellkonstnären och SFF-medlemmen Jan-Olov Andersson i Almunge har nu för 16:e året skänkt oss en tavla med flygmotiv!

 

Följande har generöst skänkt priser till vårt flyglotteri:

 

Jan-Olov Andersson, NextJet, Vallentuna Aviatörförening, Arlanda Express, Tallink/Silja, Viking Line, Flygande Veteraner, Bengt Simson, Steve Jernströmer Lars-Eric Larsson och Bernt Olsson. SFF Stockholm tackar dessa hjärtligt!


Armémuseum har fri entré hela december, passa på att utforska hela det intressanta museet på söndag innan du åker upp till hörsalen och deltar i vårt julmöte kl 14.00!

 

Plats: Armémuseum i Stockholm, Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg) hörsalen 4 tr.

Tid: Söndagen den 8 december kl. 14.00

Armémuseum har fri entré hela december! Bjud gärna med några vänner! Ju fler desto bättre!

Arrangör: Svensk Flyghistorisk Förening, Region Stockholm

 

VÄLKOMNA!


Med vänlig hälsning

Bernt Olsson

Ordförande

SFF Stockholm

 

 

Vacker akvarell föreställande Flygande Veteraners DC-3 Daisy av Jan-Olov Andersson.

Den verkliga högvinsten i lotteriet är naturligtvis denna vackra akvarellmålning föreställande Flygande Veteraners DC-3 "Daisy" av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:-.

Flygning för två tur och retur med NextJet

Nextjet har ånyo frikostigt skänkt  ett vinstbevis, valfri tur och returresa inom NextJets linjenät!  Även det till ett värde av tusentals kronor!

Kryssning Tallink Silja Line

Rederiet Tallink Silja har skänkt TRE valfria kryssningar till Helsingfors, Åbo, Tallinn eller Riga.

Åk till Arlanda med Arlanda Express!

Arlanda Express har skänkt två tur och retur-biljetter

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm