Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Julmöte med hemlig gäst och flyglotteri i världsklass!

Skrivet datum: 5 december 2011

Uppdaterat datum: 6 oktober 2013

Text: Bernt Olsson

 

Vinn flygresor tur och retur inom Sverige med Malmö Aviation, Nextjet och Direktflyg för två personer! Nu på söndag 11 december är det åter dags för vårt traditionella julmöte med föredrag av en hemlig gäst och ett av Sveriges bästa flyglotterier!

 

För det mycket facila lottpriset 20:- kan du vinna en akvarellmålning med flygmotiv av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:- eller vad sägs om en inrikes flygning tur och retur för två personer med Malmö Aviation, Nextjet eller Direktflyg, samt en rundflygning med Vallentuna Aviatörförenings DC-3 Congo Queen. Vi har aldrig tidigare samlat ihop så många högvinster!

 

Utöver högvinsterna har vi många andra vinster som böcker, filmer och byggsatser. Endast 300 lotter finns, så det är stor chans att vinna! Lottpriset är 20 kronor. Det kommer att bli många som går hem lite extra glada från vårt möte på söndag!

 

Intäkterna från lotteriet går oavkortat till SFF Stockholms mötesverksamhet.

 

Vår hemlige gäst kommer att hålla ett intressant föredrag om ett flyghistoriskt ämne vi inte tidigare tagit upp i regionen!

 

 

Från SFF Stockholms start 1992 (vi fyller 20 år nästa år!) har julmötet haft en hemlig gäst och lotterier som tradition. I begynnelsen var det ett skinklotteri men har under åren vuxit till ett rejält flyglotteri med flygresor och flygkonstverk. Akvarellkonstnären och SFF-medlemmen Jan-Olov Andersson i Almunge har nu för 14:e året skänkt oss en tavla med flygmotiv.

 

Plats: Armémuseum, Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg)

Tid: Söndag 11 december kl. 14.00 hörsalen 4 trappor. För besök på SFF-aktivitet behövs ej entréavgift erläggas.

 

För besök på SFF-aktivitet behövs ej entréavgift erläggas på museet. Bjud gärna med en eller flera kompisar! Ju fler desto bättre! Alla är välkomna på våra möten!

 

Bernt Olsson

Ordförande

SFF Stockholm

 

 

Akvarellmålning av konstnären Jan-Olov Andersson.

Högvinst i vårt jul-lotteri: Akvarellmålning med flygmotiv av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:-

 

 

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm