Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Förändringar i vårens mötesprogram!

Skrivet datum: 21 februari 2023

Uppdaterat datum: 21 februari 2023

Text: SFF Stockholm

 

Som vi tidigare har meddelat så kommer Hörsalen på Armémuseum att renoveras under våren 2023. Detta innebär att SFF Stockholm inte har kunnat boka möteslokalen på Armémuseum för våra planerade föredragmöten i februari och mars månad. Nyligen fick vi besked att renoveringen är försenad så vi kommer inte heller kunna boka Hörsalen på Armémuseum i april.

Som en konsekvens av renoveringsförseningen blir vi tvungna att avvakta med att fastställa datum för SFF Stockholms årsmöte som vi hade planerat att genomföra i april till dess att vi har hittat en möteslokal.

Vi har tyvärr inte heller lyckats hitta en lokallösning för mötet i februari. Vi planerar i stället att genomföra ett möte senare i vår, troligtvis i maj månad.

Till mötet den 25 mars har vi hittat en lokallösning, nu återstår bara att få en bekräftelse från vår tilltänkta föredragshållare så kommer vi meddela plats, tid samt presentera en föredragshållare

SFF Stockholm har dock kunnat boka Hörsalen på Armémuseum för våra möten i höst. Förhoppningsvis har vi då en nyrenoverad och fin lokal att återvända till.

Sammanfattning:

  • Mötet den 25 februari ställs in/flyttas - troligtvis till maj månad
  • Mötet den 25 mars genomförs i tillfällig lokal. Plats meddelas så snart som möjligt
  • Mötet den 29 april. Arbete med att hitta tillfällig lokal pågår
  • SFF Stockholms årsmöte. Vi återkommer med datum och plats för när vi har en lösning

Vi kommer hålla er uppdaterade gällande vårens föredrag samt när hur och var vi kommer kunna genomföra våra planerade möten under våren 2023 så fort vi har hittat en lösning på tillfälliga lokaler och föredragshållare. Vi ber om ursäkt för eventuella problem i samband med renoveringen på Armémuseum, men detta ligger helt utanför vår kontroll.

Information kommer spridas via vårt Nyhetsbrev, på hemsidan, samt via våra sociala kanaler på Facebook och Instagram. Det går även att ringa 070-589 00 31 för information (lämna meddelande om ingen svarar)

Sprid gärna denna information till vänner och bekanta som ni vet brukar besöka oss, eller nya intresserade. Tipsa också gärna dina vänner och bekanta om vårt nyhetsbrev.

Hörsalen på Armémuseum som den såg ut innan ombyggnaden. Foto: Gunnar Åkerberg.

Hörsalen på Armémuseum som den såg ut innan ombyggnaden. Foto: Gunnar Åkerberg.

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm