Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Trevlig träff hos SFF Medlemsservice

Skrivet datum: 19 februari 2012

Uppdaterat datum: 6 oktober 2013

Text: Bernt Olsson

 

Efter att SFF Stockholm städat och rensat i sitt regionförråd och SFF Medlemsservice hade haft inventering arrangerades ett öppet hus 15 februari i SFF:s lokaler på Östermalmsgatan 87. F.d Militärstabsbyggnaden.

 

Syftet var att erbjuda SFF-medlemmar möjlighet att göra fynd till reapriser på diverse överskottsmaterial och gratis utdelning av flygaffischer och flygtidskrifter. Ett 30-tal medlemmar och flygintresserade hade uppmärksammat inbjudan främst genom SFF Stockholms nyhetsbrev och hemsida. Kanslichefen Michael Sanz lotsade in besökarna till Medlemsservice men visade även tillsammans med Olle Nycop SFF Kansli och SFF Arkiv.

 

Ur besökarvimlet hördes positiva uttryck, som denna: "Mycket intressant att få se era lokaler och fantastiska samlingar av litteratur och flygdata, verkligen imponerande!"

 

Det blev en utmärkt medlemsträff med mycket flygprat, mingel och fika. Dessutom fick flera kg tidskrifter ny läsekrets. Buntarna med gamla Flygvapennytt minskade mest.

 

Arrangemanget gillades av besökarna och det blir en upprepning i höst. Christer Persson SFF Medlemsservice kommer då att annonsera datum i Svensk Flyghistorisk Tidskrift förutom information via hemsidor och nyhetsbrev.

 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så får du hela tiden aktuell information våra kommande möten, uppdateringar på hemsidan samt annan flyghistoriskt intressanta nyheter och information om flyg och flyghistoria i Stockholmsregionen. Du behöver inte vara medlem i SFF för att prenumerera.

 

 

Ett 30-tal medlemmar och flygintresserade besökte Öppet hus hos SFF Arkiv och kansli. Foto: Roger Andreasson.

Ett 30-tal medlemmar och flygintresserade besökte Öppet hus hos SFF Arkiv och kansli.
Foto: Roger Andreasson.

 

 

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm